Vores center - stedet hvor vi mødes

Bowling

Vi har 20 fuldautomatiske bowlingbaner med det nyeste scoresystem fra AMF Qubica.    

Scoresystemet har foruden mange træningsmetoder også underholdning på banen i form af forskellige spil, både for voksne og børn. I kan eksempelvis bygge et uhyggeligt monster eller en sjov karakter ud fra jeres bowlingskud eller få jeres ansigter op på sjove animationer.     

                         

Clutch Bowling

Har du lyst til ekstra sjov på bowlingbanen, så har vi som de eneste i Danmark fået installeret “Clutch Bowling” på 4 af vores baner (bane 17-20) Se mere om clutch bowling her…

Spil om en præmie

Skal der være noget på højkant når I er nede og spille bowling mod vennerne? Vi har et bredt udvalg af medaljer, sportsfigurer & pokaler i hallen, som kan købes i receptionen. Vi har også gamle kegler, som er blevet spillet med her i hallen samt søde keglebamser og nøgleringe og meget mere. Få desuden også taget et podiebillede efter jeres spil på vores Pepsi Max Winner-Væg.

Bowlingsport

I hallen bliver der afholdt turneringskampe, stævner, mesterskabet og meget mere fra os selv, Firma Idræt Odense, Fyns bowlingunion, Danmarks bowlingunion og mange flere. Er du blevet bidt af bowlingsporten, så har vi mange klubber som træner her i hallen. Se klubber her… Sko kan lejes i hallen og der står kugler klar nede ved banen til frit brug. Hvis der er ønske om dit eget, så har FM Proshop det helt rigtige udstyr til dig. FM Proshop har butik i hallen.

Specto

Følg og forbedre din træning med Specto. Med Specto-appen kan du følge din træning og se data på dine skud. Læs mere om specto her.. 

 

Golf

 Vi har 5 simulatorgolfbokse med FullSwing/E6 system med over 100 forskellige baner, både kendte fra hele verdenen og fantasi baner. Spil f.eks. på St. Andrews Course, Pepple Beach eller Valderama. Se alle vores simulatorbaner her.. Alle er velkomne til at leje boks og man kan leje golfsæt i receptionen. Der kan spilles 4 personer pr. boks og vi anbefaler min. 1 time pr. person for at kunne nå 18 huller. 

Firmagolf

I efterår/vinter sæsonen har vi firmagolf. Tag en kollega eller golf makker under armen og tilmeld jer vores firmagolf og få nogle hyggelige timer på golfbanen. 

Albani Monday Night

I oktober måned starter vores golf turnering “Albani Monday Night”, hvor der spilles hver mandag fra kl. 17.30. Der er plads til 20 spillere og alle kan deltage. Se mere om hvordan du tilmelder dig her…

Seniorgolf

For pensionister & efterlønnere. Kom i hverdagen fra kl. 10.00-15.00 og spil seniorgolf til en go’ pris. Se mere her.. 

 

Rundt i hallen

Cafeteria & bar

Vi har et cafeteria/køkken både med a la carte retter, snacks, is fra Frisko, søde sager og retter på bestilling. A la carte er f.eks. diverse fast food, burger, sandwich, schnitzel og meget mere. Vores retter på bestilling er f.eks. buffet, klassiske retter, smørrebrødbørnefødselsdag og meget mere.

Vores bar er udstyret med alt godt fra Albani. Vi har anker med kolde fadøl, både de klassiske fra Odense og tre specialfadøl, samt mange forskellige øl på flaske, også de klassiske Odense pilsner og specialøl. Er man ikke til øl, så har vi både sodavand, drinks, vin, juice & meget mere. Der burde være nok for alle til at kunne slukke tørsten, og for at gøre det nemt for jer så kan det hele bestilles nede fra jeres bane. 

Spilleautomater

Vi har tre spilleautomater fra AutomatFyn som står nede ved siden af bane 1. Man skal være min. 18 år for at benytte maskinerne. 

Brætspil & legehjørne

Du finder et udvalg af brætspil overfor baren samt terninger & kort til fri afbenyttelse. Der er også et lille legehjørne til de helt små med forskelligt legetøj og tegnepapir. 

Hall of fame

Se klubbernes pokaler i løbet af årene i vores Hall of Fame som ligger lige ved bane 13-14.  

Mødelokaler

Du kan booke vores mødelokale/selskabslokale til dit møde eller arrangement. Vi har et stort lokale og et lille lokale, som kan lånes gratis ved køb af buffet, andre retter eller lignende. 

Konfirmationer & andre store arrangementer

Vi har mulighed for at have mange gæster i hallen, hvor der er plads til både konfirmation, barnedåb og andre store festligheder. Ring og hør nærmere om vi har plads til din næste fest og book allerede i dag.

Lej en hylde/skabs plads

Vi har skabe & hylder, som kan lejes til opbevaring af dit bowlingudstyr. Tag fat i en medarbejde og hør om ledige pladser.